Over ons

Wie zijn wij?

Wat meer informatie over RobotHolland.

 

Robot Holland is een system integrator met jarenlange ervaring in de industriële automatisering. Wij helpen u met het efficiënter inrichten van uw productieproces door het toepassen van robotoplossingen.

De oorsprong van Robot Holland ligt in het elektrotechnisch bedrijf PEGE Electronics welke in 2000 is opgericht. Omdat naast de diverse elektrotechnische werkzaamheden er steeds meer vraag kwam naar automatiseringswerkzaamheden in de industrie hebben we dit ingericht binnen Robot Holland.

Voor PLC-besturingen, robot softwarebesturingen en diverse aandrijftechnieken kunt u bij ons terecht. Tevens maken wij in eigen huis grippers en mechanische aanpassingen. Robot Holland is een jong, dynamisch en flexibel bedrijf dat in verschillende branches turn-key oplossingen heeft gerealiseerd. Wij zijn in staat om problemen om te zetten in oplossingen en willen graag met u meedenken.

Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met afnemers en leveranciers door het nakomen van afspraken en het leveren van kwaliteit. Wij willen uw verwachtingen overtreffen.