robotbeurstekst4

De portaalrobot is de meest geschikte palletiser om te toe te passen op plaatsen waar erg weinig vloeroppervlakte beschikbaar is om te palletiseren. Door zijn compacte bouw kunt u deze machine al op een gebied van 5m² plaatsen en uw medewerkers arbeidsintensieve handelingen uit handen nemen.

Door de modulaire bouw van de machine kunnen wij op snelle wijze de klantwens omzetten in een compacte oplossing voor het palletiseren.

Opbouw van mogelijkheden bij portaalrobots:

De basis van de portaalrobots bestaat uit de situatie met een enkele pallet op de vloer, waar uw medewerker handmatig de volle pallet verwisseld voor een lege pallet. Vanuit deze basissituatie kan men kiezen om 2 palletplaatsen (cellen) toe te passen om meer continuïteit in het systeem te krijgen doordat de robot bij een volle palletcel overgaat naar de lege palletcel. 

Een stap verder, kunt u kiezen voor een uitvoering met automatische pallethandling en palletmagazijn om nog meer autonomie te creëren. Hierbij worden de lege pallets automatisch aangevoerd nadat de volle pallet automatisch is afgevoerd. Het integreren van een volautomatische wikkelmachine hoort dan ook tot de mogelijkheden.